Teefjes

TEEFJES

Princess Abby van de Mamirosso

Abby is een kaninchen langhaar teefje rood en is super zacht van karakter en is heel aanhankelijk. Ze vind het super leuk om mee te gaan naar de training en de show en een flinke wandeling vind ze heerlijk.

Lees meer over Abby

Zvezda Kovaleni Marilyn

M U L T I    J E U G D K A M P I O E N
Lyn is een kaninchen langhaar teefje rood en is geïmporteerd vanuit Rusland, Lyn is heel erg lief en aanhankelijk maar speelt ook heel erg graag buiten en het liefst zo wild mogelijk.

Lees meer over Lyn

Fenna van de Mamirosso

M U L T I    J E U G D K A M P I O E N
Fenna is een standaard langhaar teefje rood en is een echte deugniet en is heel graag buiten aan het spelen en rennen, maar heeft ook een erg lief karakter.

Lees meer over Fenna

Perfect Merel van de Tongelaar

Merel is een standaard langhaar teef rood en is geïmporteerd vanuit België, Merel is een hele lieve meid en heeft af en toe gekke fratsen maar het is een lekkere lobbes.

Lees meer over Merel

Emma van de Mamirosso

Emma is een kaninchen langhaar teefje rood en Emma heeft het meest lieve en zachtaardige karakter wat je maar kunt wensen. Emma is ons eerst eigen gefokte teefje binnen onze kennel.

Lees meer over Emma

Maya

Maya is onze allereerste teckel, zij is een standaard langhaar teefje rood en met haar is het allemaal begonnen. Maya heeft een heel trouw en aanhankelijk karakter maar is graag op zich zelf.

Lees meer over Maya